Gratis Verzending en Retourneren

Over Swypert

Wat we echt doen?

SWYPERT is dé online webshop voor gadgets, devices en de bijbehorende accessoires met de beste kwaliteit. We zijn dagelijks aan het checken naar de nieuwste en hipste devices op het gebied van elektronica die we voor jouw kunnen aanbieden. Je bent bij ons aan het juiste adres voor gadgets van de laatst trends en alle overige devices.

Onze Visie

De digitale-wereld ondergaat continue een ontwikkeling. Producten worden slimmer en krachtiger. Wij leveren en werken enkel en alleen samen met A-merken om jouw een stabiele en verzekerd kwaliteitsproduct te bieden. Swypert houdt de digitale-ontwikkelingen goed in de gaten om je de beste en meest passende hippe producten aan te bieden.

Geschiedenis van het begin

Soms heb je behoefte aan een snelle antwoord op een vraag of een goede scherpe offerte voor de aantal IT producten die u nodig heeft. Uit die behoefte en liefde voor technologie is Swypert in 2018 ontstaan: Online opereren om u als gebruiker op een snel mogelijke manier te helpen. Ons doel is om de meest toegankelijke en tofste online device webshop van Nederland en België te zijn.

  • Snelle online service via de Live-Chat Box of mail. Hoe fijn is het om snel antwoord te hebben op je vraag! Mocht jouw device een gebrek hebben, dan staan we direct klaar om je te helpen.
  • Wij leveren en werken enkel met stabiele merken om jouw een verzekerd kwaliteitsproduct te bieden wat gratis leverbaar is in Nederland en België.
  • Profiteer van 30 dagen zorgeloos en kosteloos uitproberen.
  • De meeste producten die voor 16:00 worden besteld, leveren we de eerstvolgende werkdag. Bestellingen kan je volgen wanneer je bij de verzendopties heeft gekozen "verzending met track & trace.
  • Bij Swypert kan je op diverse manieren verzekerd zijn van veilig en achteraf betalen en uiteraard een uitstekende levering.

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier.