Gratis Verzending en Retourneren

Verzenden en bezorgen

Bij Swypert profiteer je van een gratis verzending en veilige bezorging in Nederland en België. (Voor custom made producten kunnen er verzendkosten worden gerekend). Voor leveringen naar andere landen rekenen we standaard verzendtarieven. 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@swypert.nl of via de Chat Box. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Geef je bestelnummer en productnaam door.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 08:00 en 21:00 plaatsvinden.

Je ontvangt nadat je bestelling door onze vervoerder is afgehaald een bevestiging d. Indien je hebt gekozen voor je bestelling volgen met track en trace dan krijg je aan het einde van de dag een automatische track en trace code om je bestelling te volgen. Wanneer je niet thuis bent wordt het pakket de volgende dag nog een keer aangeboden. Ben je dan ook niet thuis? Dan kun je het pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde depot van de pakketdienst.